top of page

welkom bij BARUDA

Samen met een team van gedreven mensen verzorgen we het belangrijke werk waar BARUDA goed in is. We begeleiden jouw team in duurzame groei, we coachen jouw leiders om hun talenten nog meer te laten werken en we helpen om samenwerking op een gedragen strategie tot in de haarvaten te laten doordringen.

samen maken we het mogelijk

We zullen ons uiterste best doen om je te helpen met jouw uitdagingen.

_P6A4043.jpg

Founder van BARUDA

Founder - Rutger Bartelsman MSc

We werken met mensen in hun organisaties aan het duurzaam ontwikkelen van leiderschap, zodat in tijden van transformatie​ de mensen vanuit waarachtigheid en speelsheid kunnen blijven samenwerken. 

baruda is opgericht door Rutger Bartelsman. Wanneer je met hem samenwerkt zullen zijn ervaringen als organisatieadviseur, facilitator, zeilinstructeur en berggids ongetwijfeld een invloed hebben op de aanpak die we ontwikkelen op jouw (complexe) uitdaging. Rutger werkt vanuit de visie dat omgaan met complexiteit om gestructureerde improvisatie vraagt.

"Het vermogen om te kunnen inspelen op onverwachte ontwikkelingen vanuit een 'vrije ruimte' - daarin kun je op een nieuwe manier denken en doen." 


Want verandering vindt niet plaats op de gebaande paden, je hebt de sleutel te vinden die je daarvan weg helpt. Samen komen we tot inzichten, maken we ideeën concreet en zetten we kleine stappen in de richting van wat de toekomst vertelt. 

bottom of page