top of page

The Leadership Trail

Leiderschap ontwikkel je het beste in de praktijk. Maar om van je patronen te kunnen leren heb je soms wat afstand tot die praktijk nodig. Daarom bieden we vanuit BARUDA een uniek programma aan om met jou het onderzoek van persoonlijke leiderschapsontwikkeling aan te gaan. The Leadership Trail is een zesdaags programma voor leiders, ondernemers en facilitators. 

Brochure Portugal 2024.1.jpeg

Het gaat om ruimte voor jouw leiderschapsvragen.

Tijdens de reis is er ruimte voor jouw persoonlijke vragen. Je ontwikkelt inzicht in de oorsprong van jouw patronen. In een groep van acht tot twaalf deelnemers gaan we de dialoog aan. We verkennen de stappen die jij als leider te zetten hebt. Samen creëren we een sfeer waarin we op een dieper niveau tot nieuwe inzichten en perspectieven op ons handelen komen. 

 

De natuur en de stilte in.

In deze adembenemende omgeving zoeken we de stilte op. Wat kom je dan tegen? Waar wil je naartoe en waar kan je misschien niet meer van weg? De stilte maakt ruimte voor je eigen innerlijke meerstemmigheid en brengt rust en reflectie. Wat vraagt het om die echt te horen en onderzoeken? 

 

Een team van ervaren begeleiders.

Deze reis wordt begeleid door een team dat zich verbindt aan jou en de persoonlijke reis die jij gedurende deze dagen maakt. We dragen zorg voor een ervaring waarin de ontwikkeling van jouw leiderschap centraal staat. Je gaat op reis met Rutger Bartelsman en Ruben Marseille, beide verbonden aan BARUDA // leadership & change. 

Zin om mee te gaan? Download de brochure.

foto 1 van Rutger.jpg
DSC_0027.jpeg

Wil je meer weten over onze reizen?

Thanks! Gelukt. 

bottom of page